Urządzenia i Akcesoria
Irish Stout and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
Irish stout110 g
-
water125 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
treacle½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
halved walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.3 g
Kalorie
500 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Multiseed Bread
2 godz.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Irish Soda Bread
45 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.