Irish Stout and Walnut Bread

Irish Stout and Walnut Bread

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices

Składniki

  • oil for greasing
  • strong wholemeal bread flour
    400 g
  • Irish stout
    110 g
  • water
    125 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • treacle
    ½ Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • halved walnuts
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Białko 4.3 g
Kalorie 500 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...