Urządzenia i Akcesoria
Irish Stout and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
Irish stout110 g
-
water125 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
treacle½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
halved walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.3 g
Kalorie
500 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
German Bread
4 godz. 15 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Plum and Apple Jam
40 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min