Urządzenia i Akcesoria
Irish Stout and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
Irish stout110 g
-
water125 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
treacle½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
halved walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.3 g
Kalorie
500 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Rustic bread
2 godz.
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
German Bread
4 godz. 15 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Yoghurt Bread
2 godz.
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min