
Urządzenia i Akcesoria
Irish Stout and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
Irish stout110 g
-
water125 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
treacle½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
halved walnuts50 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
120 kcal /
500 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Quick puff pastry
2 godz.
German Bread
4 godz. 15 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Spelt bread
1 godz. 45 min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 godz. 40 min
Rustic bread
2 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min