Steinpilzrisotto mit Brie

Steinpilzrisotto mit Brie

4.6 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Salzstängeli
    50 g
  • Thymian Blätter von 3 Zweigchen abgezupft
    5 Zweigchen
  • Wasser
    800 g
  • Steinpilze, getrocknet
    25 g
  • Steinpilzbouillonwürfel (für je 0.5l)
    2
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    1 EL
  • Risottoreis
    300 g
  • Weisswein, trocken
    100 g
  • Brie
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 538 kcal / 2247 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...