Urządzenia i Akcesoria
Steinpilz-Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Steinpilze, getrocknet25 g
-
Wasser heiss200 g
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl40 g
-
Risottoreis (z.B. Arborio oder Vialone) (Kochzeit 20 Min.)250 g
-
Weisswein100 g
-
Gemüsebouillon heiss750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14.5 g
Kalorie
2009.5 kJ /
480.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
62.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Nerano
30 min
Walliser Rösti mit Birnenkompott
45 min
Polenta
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Käse-Knöpfli
35 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Chili con carne
45 min
Mediterrane Gemüsepfanne
30 min
Peperoni-Risotto
35 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min