Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kräuteröl
- 100 g Olivenöl
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- ½ Bund Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 1 Prise Salz
Suppe
- 120 g Bundzwiebeln mit dem Grün, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 600 g Zucchetti, in Stücken (3 cm)
- 750 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ Bund Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
-
150
g Doppelrahmfrischkäse mit Pfeffer
lub 150 g Doppelrahmfrischkäse nature
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 15114 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Peperonicremesuppe
20 Min
Randen-Suppe
45 Min
Rüeblisalat
15 Min
Randensalat
10 Min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 Min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Kartoffelstock nature
55min
Fruchtglace
5 Min