Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di zucchero
- 1 albume (35 g)
- 4 - 5 gocce di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3409 kJ / 815 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Crema al burro al cacao
10 min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2j
Panna montata
10 min
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa al burro
10 min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Freakshake gusto macarons
2h 40 min
Cake pops
4 godz. 25 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min