
Urządzenia i Akcesoria
Lemoniada z arbuza
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
600 g miąższu arbuza bez pestek, pokrojonego na kawałki
-
1 cytryna ekologiczna, ze skórką, przekrojoną na pół
-
30 - 50 g syropu z agawy
-
20 kostek lodu
-
1200 g wody mineralnej, niegazowanej
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
3.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
194.7 kJ /
46.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAJÓWKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mrożona kawa z malinami
10 min
Mrożona herbata cytrynowo-hibiskusowa
2 godz. 15 min
Caipiroska z truskawkami i imbirem
5 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min
Lemoniada z melisą
5 min
Lemoniada brzoskwiniowa
5 min
Smoothie z truskawkami
30 min
Lemoniada cytrusowo-miętowa
5 min
Lemoniada
5 min
Bezalkoholowe mojito
5 min
Lemoniada truskawkowa
20 min