Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos duros
- 250 g de agua
- 24 huevos de codorniz
Bechamel
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 80 g de harina de trigo
- 400 g de leche
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de sal
Rebozado y fritura
- 100 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 470 kJ / 112 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 121.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulas al estilo tradicional
25 min
Croquetas de mejillones en escabeche
5h
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Hamburguesa XXL con cebolla, beicon y queso
45 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10 min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Tigres
1h
Cremoso de ibérico
5 Min