Huevos de codorniz Villaroy

Huevos de codorniz Villaroy

3.9 47 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
24 unidades

Składniki

Huevos duros
  • 250 g de agua
  • 24 huevos de codorniz
Bechamel
  • 25 g de aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla
  • 80 g de harina de trigo
  • 400 g de leche
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 - 3 pellizcos de sal
Rebozado y fritura
  • 100 g de pan rallado
  • 2 huevos batidos
  • 300 g de aceite para freír

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 121.3 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 470 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...