
Urządzenia i Akcesoria
Huevos de codorniz Villaroy
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
24 unidades
Składniki
Huevos duros
-
de agua250 g
-
huevos de codorniz24
Bechamel
-
de aceite de oliva25 g
-
de mantequilla50 g
-
de harina de trigo80 g
-
de leche400 g
-
de nuez moscada molida2 pellizcos
-
de pimienta molida2 pellizcos
-
de sal2 - 3 pellizcos
Rebozado y fritura
-
de pan rallado100 g
-
huevos batidos2
-
de aceite para freír300 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
112 kcal /
470 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
121.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania