Salsa chimichurri indiana

Salsa chimichurri indiana

3.2 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
100 g

Składniki

  • cabezas de ajos peladas
    2
  • clavos
    5
  • pimientas de Cayena secas enteras
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de pimentón dulce
    2 cucharadas
  • de pimentón picante
    1 cucharada
  • de pimienta molida
    1 cucharada
  • de orégano seco
    2 cucharadas
  • de tomillo seco
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharada
  • de aceite de girasol
    200 g
  • de vinagre
    200 g
  • de vino blanco
    500 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 2246 kcal / 9389 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 199.9 g
Węglowodany 18.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 23.2 g
Sód 2411 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...