Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cabezas de ajos peladas
- 5 clavos
- 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharada de pimentón picante
- 1 cucharada de pimienta molida
- 2 cucharadas de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de sal
- 200 g de aceite de girasol
- 200 g de vinagre
- 500 g de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 9389 kJ / 2246 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 199.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 2411 mg
Alternatywne przepisy
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 Min
Falso alioli (ligero)
5min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Salsa cóctel
5min
Salsa barbacoa ahumada
15min
Salsa brava
10min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Alioli
10min
Mojo picón
5min