![Talos con chistorra a la sidra Talos con chistorra a la sidra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFE43065-3CCB-4149-882D-0C288DBA5413/Derivates/96cfc773-78bc-4b62-9894-1f1a504e005c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 350 g de harina de maíz de molino (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de sidra
- 8 - 16 trozos de chistorra de 18-20 cm (aprox. 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Txangurro
1 godz. 10 min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45 min
Borrajas con gambas
40 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Porrusalda con calabaza
50 min
Pimientos de piquillo con ajos
15 Min