Insalata di peperoni

Insalata di peperoni

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 20 g di tortilla chips (ad es. alla paprika)
  • 40 g di olive nere, denocciolate
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 10 g di aceto di vino bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato
  • 1 - 2 pizzichi di zucchero
  • 2 peperoni misti rosso e giallo (circa 200 g l’uno), a strisce (3 cm)
  • 1 avocado piccolo, maturo, a cubetti (1 cm)
  • 100 g di formaggio feta sbriciolato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13 g
Kalorie 2490 kJ / 595 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 11.6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...