Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1430 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 40 g di latte
- 400 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
Terminare la preparazione
- sale grosso, a piacere
- 2 pomodori maturi a fette
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 53.4 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Pizzette
3h 40 min
Focaccine con pomodorini
3h 40 min
Focaccia al pesto
3h 40 min
Pane bianco
3h
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccine all'origano
1h 30min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min