Focaccia caprese

Focaccia caprese

4.5 50 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1430 g di acqua
  • 5 g zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 40 g di latte
  • 400 g di farina manitoba
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 9 g di sale
Terminare la preparazione
  • sale grosso a piacere
  • 2 pomodori maturi a fette
  • 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.5 g
Kalorie 1732 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Węglowodany 53.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...