Urządzenia i Akcesoria
Focaccia caprese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
40 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1430 g di acqua
-
5 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
40 g di latte
-
400 g di farina manitoba
-
40 g olio extravergine di oliva
-
9 g di sale
Terminare la preparazione
-
sale grosso a piacere
-
2 pomodori maturi a fette
-
200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.5 g
Kalorie
1732 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
53.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Una gita fuoriporta
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pizzette
3h 40min
Piadina romagnola
40min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pane bianco
3h
Burger buns
4h 40min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min