Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 1 cucchiaio di limoncello + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
- 20 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di yogurt greco
- 200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 42 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4 Std. 15 Min
Pan di Spagna
1h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Pasta biscotto
1h
Tronchetto al tiramisù
4h
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Torta Nua
2h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Ciambella farcita all'arancia
1h 50 min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Torta della nonna
1h 30min