Urządzenia i Akcesoria
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette
Składniki
Pasta biscotto
-
150 g zucchero + q.b.
-
5 uova
-
1 cucchiaio di limoncello + q.b.
-
120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
-
20 g zucchero
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
100 g di yogurt greco
-
200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
42 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
887.3 kJ /
212.1 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il dolce è servito
6 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 godz.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 godz. 20 min
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Pasta biscotto
1 godz.
Pan di Spagna
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 godz. 20 min
Torta Red velvet
3 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Torta Nua
2 godz.