Torta panna, fragole e lamponi

Torta panna, fragole e lamponi

4.6 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

Pan di Spagna
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 8 uova (circa 53-63 g l'una)
  • 250 g di zucchero semolato
  • 250 g di farina bianca istantanea
  • 2 pizzichi di sale
Farcitura panna, fragole e lamponi
  • 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 200 g di fragole fresche
  • 10 g di zucchero semolato
  • 120 g di lamponi freschi
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo per decorare

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 100.8 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 1807.8 kJ / 432.1 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 42.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...