Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 218.8 mg
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6h 20min
Patate Sottovuoto
2h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Trifle alle fragole
5h 30min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 godz. 20 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min