Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova, albumi e tuorli separati
- 150 g di zucchero
- 140 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di farina di quinoa
- 60 g di olio di semi di girasole
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 400 g di panna vegetale
- 100 g di confettura di ciliegia
- 30 g di acqua tiepida
- 15 - 20 ciliegie sciroppate denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 43.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panfocaccia senza glutine
Brak ocen
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 λεπτ.
Cheesecake (senza glutine)
4 godz. 50 min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3 godz. 5 min
Torta carote e mango (senza glutine)
2 godz. 55 min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50 Min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2h 20 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min