Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di latte
- 20 g di burro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 13 g di fecola di patate
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- semi di papavero q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2837 kJ / 678 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 97.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balep korkun
1h 30min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Grissini
2h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Grissini di pane
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Friselle
4 Std.
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min