
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Fougasse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 Stück
Składniki
-
Hefe (20 g), zerkrümelt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen100 g
-
Zucker1 gestr. TL
-
Weizenmehl Type 550530 g
-
Hartweizengrieß30 g
-
Salz2 TL
-
Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen30 g
-
Meersalz, grob1 TL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
1547 kcal /
6475 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
64 g
Węglowodany
204 g
Błonnik
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy