Feigen-Mandel-Cantuccini
TM5 TM31 TM6

Feigen-Mandel-Cantuccini

4.5 (174 oceny)

Składniki

  • 250 g Dinkelmehl Type 630
  • 1 TL Backpulver
  • 2 TL Lebkuchengewürz
  • 1 Prise Salz
  • 2 Eier
  • 180 g Zucker
  • 70 g Butter, in Stücken
  • 150 g getrocknete Feigen, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 150 g Mandeln

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
301 kJ / 72 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy