Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Białko
- 12.93 g
- Węglowodany
- 6.68 g
- Tłuszcz
- 13.27 g
- Błonnik
- 3.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Costillas de cerdo fritas con salsa agridulce - China
1h
Guarrito extremeño
50 Min
Cordero al vino tinto
45min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Cordero al ajillo
1h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Alitas de pollo al ajillo
30min