
Urządzenia i Akcesoria
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones
Składniki
-
600 g de judías verdes redondas frescas
-
200 g de agua
-
2 - 3 dientes de ajo
-
2 chalotas
-
50 g de aceite de oliva
-
300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
-
50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
-
2 cucharadas de granillo de almendra tostado (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
198 kcal /
827 kJ
Białko
12.93 g
Tłuszcz
13.27 g
Węglowodany
6.68 g
Błonnik
3.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas económicas
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania