Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 sprigs)½ oz
-
yellow onions2 oz
-
black olives pitted2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef24 oz
Pasta and Sauce
-
yellow onions quartered5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
spaghetti12 ½ oz
-
olive oil1 tbsp
-
crème fraîche3 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
3870 kJ /
925 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min