Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 sprigs)½ oz
-
yellow onions2 oz
-
black olives pitted2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef24 oz
Pasta and Sauce
-
yellow onions quartered5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
spaghetti12 ½ oz
-
olive oil1 tbsp
-
crème fraîche3 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
3870 kJ /
925 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Lemon Garlic Broccoli
20 min