
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 sprigs)½ oz
-
yellow onions2 oz
-
black olives pitted2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef24 oz
Pasta and Sauce
-
yellow onions quartered5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
spaghetti12 ½ oz
-
olive oil1 tbsp
-
crème fraîche3 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
925 kcal /
3870 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
76 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Shrimp Scampi
40 min