Urządzenia i Akcesoria
Crown Roast of Lamb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1789 mg
Białko
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Chips
30 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Quick Beef Pho
45 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Mushroom Pie
1 godz. 40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min