Urządzenia i Akcesoria
Crown Roast of Lamb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1789 mg
Białko
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pina Colada Layer Cake
2 godz. 30 min
Black Velvet Halloween Cake
1 godz.
Dark Chocolate Bars
20 godz.
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Grape Sparkler
25 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min