Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
lub 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
lub 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 44.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 448.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min