Urządzenia i Akcesoria
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 pieces
Składniki
Eccles Cakes
-
unsalted butter diced100 g
-
caster sugar150 g
-
currants200 g
-
red wine vinegar25 g
-
ground allspice1 tsp
-
puff pastry, ready-rolled (2 sheets, see tip)640 g
-
medium egg1
-
milk2 tsp
Potted Stilton and Baking
-
Stilton at room temperature100 g
-
mascarpone50 g
-
unsalted butter diced75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sherry30 g
-
water45 g
-
sherry vinegar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
2277 mg
Białko
4 g
Kalorie
1459 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 godz. 20 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min