Soupe d'orge

Soupe d'orge

4.6 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de viande séchée des Grisons en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 150 g de poireau en morceaux
  • 100 g de céleri-rave en morceaux
  • 150 g de carottes en morceaux
  • 30 g de beurre
  • 80 g d’orge perlé
  • 800 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de viande
  • 200 g de crème entière
  • 1 pincée de sel selon les goûts
  • 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1527 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...