Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Farce
- 100 g Rehrückenfilets, pariert, ohne Fett und Sehnen
- 150 g Sahne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Schinkenwürfel
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Rosmarinnadeln, gehackt
Weißkohlpäckchen und Kartoffeln
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Weißkohl (ca. 1500 g)
- 400 g Rehrückenfilets, pariert, ohne Fett und Sehnen
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Spargelcremesuppe
40 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Mangoldwickel
1 Std.
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3 Std. 30 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min
Gefüllte Ente
3h 15min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min