Urządzenia i Akcesoria
Lachsbratwurst
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 Stück
Składniki
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (2 cm)400 g
-
Speckwürfel100 g
-
Schweinedarm (1,5 m lang)1 Stück
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen500 g
-
Eiswürfel100 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz½ TL
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Noilly Prat10 g
-
Eiweiß2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
15 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tolle Wurst!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 godz. 10 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Geflügelbratwurst
3 godz. 30 min
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Forellen des Bischofs
35 min
Marinierter Fisch
24 godz.
Klassische Bratwurst
3 godz. 30 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Lyoner
12 godz.