Urządzenia i Akcesoria
Bröselnudeln mit Backobst
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwieback in Stücken200 g
-
Trockenobst, gemischt ohne Kerne400 g
-
Zimtstange (6 cm)1
-
Apfelsaft600 g
-
Wasser1200 g
-
Salz1 TL
-
Bandnudeln250 g
-
Butter50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
3606 kJ /
861 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
153 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kartoffel-Apfel-Salat
1 godz.
Ritter-Omelette
40 min
Veltliner Kraut mit Trauben
1 godz. 45 min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1 godz.
Möhren-Senfgurken-Ragout
45 min
Rosinen-Quark-Creme mit Pumpernickel
1 godz. 15 min
Quarkklöße im Melonensud
1 godz.
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Eier in Petersiliensauce
1 godz.
Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip
1 godz.
Leipziger Lerchen
1 godz. 45 min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 godz. 10 min