Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln

Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln

3.7 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    30 g
  • Rosmarin frisch
    5 Zweige
  • geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben
    150 g
    150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben
  • Putenkeule, ohne Haut
    800 g
    800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • natives Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    1300 g
  • Kartoffeln in Stücken (4 cm)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 520 kcal / 2174 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...