Parmesan Risotto (TM6/7)

4.6 254 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cubed (½ in.)
    1 ½ oz
  • onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
    1 ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 679 mg
Białko 9 g
Kalorie 1900 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 60 g

Może spodoba Ci się również...