Parmesan Risotto (TM6)
TM6

Parmesan Risotto (TM6)

4.6 (231 ocen)

Składniki

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
  • 3 oz onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    lub 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1900 kJ / 454 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
3 g
Sód
679 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy