Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
  • 3 oz shallots, halved
  • 3 oz white wine vinegar
  • 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 9 oz
Kalorie
6778 kJ / 1620 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
168 g
Tłuszcz nasycony
101 g
Błonnik
3 g
Sód
1814 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy