
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon leaves only (reserve stems)
- 3 oz shallots halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter in pieces
- 4 egg yolks from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 9 oz
- Kalorie
- 1620 kcal / 6778 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 168 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 101 g
- Sód
- 1814 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Béarnaise sauce
20 min
Choron Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Béarnaise sauce
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min