Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
9 oz

Składniki

  • fresh tarragon leaves only (reserve stems)
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    3 oz
  • white wine vinegar
    3 oz
  • unsalted butter in pieces
    6 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 9 oz

Sód 1814 mg
Białko 15 g
Kalorie 6778 kJ / 1620 kcal
Tłuszcz 168 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 101 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...