Urządzenia i Akcesoria
Artichokes Romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
519 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Baba Ganoush
1 godz.
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Salmon Tartare
10 min
Creamed Spinach
30 min