Urządzenia i Akcesoria
Artichokes Romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
519 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Courgette side dish
30 min
Polenta
1 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.