Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303.9 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Tłuszcz
49.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
30.4 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Béarnaise sauce
15 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Whipped Cream
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Homemade Pasta
1 godz.
Garlic Mashed Potatoes
50 min