Hollandaise Sauce

4.0 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces (½ in.)
    8 oz
  • water
    3 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 303.9 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 1886.3 kJ / 450.8 kcal
Tłuszcz 49.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 30.4 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...