Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303.9 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Tłuszcz
49.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
30.4 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Béchamel Sauce
15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Whipped Cream
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Classic Zabaglione
15 min