
Urządzenia i Akcesoria
Champignonköpfe à la Provence
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken70 g
-
Champignons (Ø 5 cm)20
-
Toastbrot ohne Rinde, in Stücken1 Scheibe
-
Schalotten2
-
Knoblauchzehe1
-
Speckwürfel50 g
-
Tomatenmark40 g
-
Kräuter der Provence TK, gehackt1 EL
-
Weißwein40 g
-
Olivenöl30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
257 kcal /
1077 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy