Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2179 kJ / 521 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1134 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krabben-Lachs-Küchlein
1j
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1j
Lachsbratwurst
3h 15min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1j 20 menit
Steaksauce
25 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 Std.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Glühweinsabayon
10 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min