Tigelle di kamut con bresaola e radicchio

Tigelle di kamut con bresaola e radicchio

4.3 16 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pezzi

Składniki

Citronette alle erbe
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 120 g di bresaola
Tigelle
  • 200 g di yogurt naturale bianco, non dolcificato
  • 30 g di acqua
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 350 g di farina di kamut + q.b.
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 8 foglie di radicchio rosso a listarelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6.6 g
Kalorie 498.2 kJ / 119 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...