Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella

Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella

4.5 23 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Pasta choux alla curcuma
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaino colmo
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova (da 60 g)
    3
Gamberi e stracciatella
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di code di gambero fresche pulite
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di paprika dolce (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di stracciatella
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 215.9 kcal / 903.2 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 0.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...