Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per imburrare
- farina di grano duro q.b per infarinare
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 180 g di fiocchi di avena
- 200 g di arachidi tostate non salate
- 250 g di datteri denocciolati
- 80 g di miele
- 40 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
- 800 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 473 kJ / 18 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte di riso con gocce di cioccolato
4 Std. 30 Min
Tortino raw alla barbabietola
1h 25min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Torta noci e caffé al vapore
1 Std. 10 Min
Biscotti morbidi alle pere e frutta secca
45 Min
Torta zucca, cocco e arancia
1sa 30 dk
Torta integrale di mele
45 Min
Plumcake light al limone
55min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1sa 30 dk
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40 Min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta di mele, cannella e mandorle
1sa 30 dk