Focaccia di semola

Focaccia di semola

4.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

Poolish
  • 150 g di farina di semola di grano duro
  • 1400 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di succo di limone
Focaccia
  • 300 g di farina di semola di grano duro
  • 5 g di malto di orzo
  • 485 g di acqua
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • sale grosso a piacere
  • 2 rametti di rosmarino fresco glil aghi lavato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 484.6 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 1110 kJ / 265.3 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 42.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...