Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
lub 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di verdure
25 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Crostata al rabarbaro
55 Min
Tè alla cipolla e mela
15 menit
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Zuppa di miso con verdure
40 min
Soupe de chalet
40 min
Zuppa d'orzo
1h 20min