Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
lub 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Maionese
5 min
Chutney di mango
1h
Feta al cartoccio
25 min.
Zuppa di asparagi e aneto
25 min.
Dip di tonno
5 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Vellutata di piselli
40 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen