Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 600 g de patata peladas y en rodajas de aprox. 1 cm
- 5 huevos
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 10 g de piñones
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 18.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Masa para cocas
1 godz.
Monas de Pascua
2h 40min
Coca de trempó de verano
1 godz.
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1h 40min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10min
Gazpacho de mero
1h 10min
Arroz con acelgas
40min
Coca de mollitas
40min
Coca de llanda
40min