Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 600 g de patata peladas y en rodajas de aprox. 1 cm
- 5 huevos
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 10 g de piñones
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 18.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca de verduras
30 Min
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 Std.
Coca de verduras
40 Min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Coca de morcilla
1 godz. 10 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1 godz. 10 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30min
Marineras murcianas
1 Std.
Masa para cocas
1 Std.
Coca de llanda
40 Min