Mandonguilles de abadejo

Mandonguilles de abadejo

4.4 38 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
50 unidades

Składniki

  • 500 g de agua
  • 600 g de patata peladas y en rodajas de aprox. 1 cm
  • 5 huevos
  • 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 10 g de piñones
  • 1 cucharada de perejil fresco picado
  • 300 - 400 g de aceite para freír

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 18.3 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 222 kJ / 53 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...