Urządzenia i Akcesoria
Riz Casimir mit Kalbfleisch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 komplettes Rezept
Składniki
Poziom trudności
łatwy
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krustenbraten mit Malzsauce
2sa 40 dk
Schweinsfilet im Teig
1sa 15 dk
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40 dk
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 dk
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 dk
Kürbislasagne
1sa 40 dk
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1sa 45 dk
Risotto Bolognese
45 dk
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 dk
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 dk
Sauerbratenragout
49sa
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 dk