Sauce tomates à l'espagnole

Sauce tomates à l'espagnole

5.0 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
900 g

Składniki

  • 800 g de tomates concassées en conserve
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 - 2 c. à café de sucre
  • 1 - 2 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 99.1 kcal / 414.8 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 553.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...