Sauce tomates à l'espagnole

Sauce tomates à l'espagnole

5.0 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 recette complète

Składniki

  • de tomates concassées en conserves
    800 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de sucre
    1 - 2 c. à café
  • de sel
    1 - 2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 recette complète

Kalorie 3262 kJ / 780 kcal
Białko 7.2 g
Węglowodany 29 g
Tłuszcz 70.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...