Sauce tomates à l'espagnole

Sauce tomates à l'espagnole

5.0 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
900 g

Składniki

  • de tomates concassées en conserve
    800 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de sucre
    1 - 2 c. à café
  • de sel
    1 - 2 c. à café

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 99.1 kcal / 414.8 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 553.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...