Urządzenia i Akcesoria
Sangria z cydru
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
80 - 90 g brzoskwiń pokrojonych w ćwiartki
-
150 - 170 g jabłka ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
-
200 g pomarańczy ze skórką, pokrojonej na kawałki
-
70 - 80 g cytryn ze skórką, pokrojonej na kawałki
-
750 g cydru
-
30 - 40 g likieru brzoskwiniowego30 - 40 g likieru jabłkowego (opcjonalnie)
-
60 - 80 g cukru
-
250 g kostek lodu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
0.19 g
Kalorie
633 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
0.06 g
Błonnik
0.81 g
Węglowodany
32.37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grog
15 min
Bellini - brzoskwiniowy koktajl musujący
15 min
Jeżynowy gin z jałowcem
30 min
Caipiroska z truskawkami i imbirem
5 min
Malinowa sangria z bazylią
40 min
Truskawkowe wino musujące
5 min
Cytrusowy cooler
10 min
Czekoladowe affogato
10 min
Amaretto sunrise
5 min
Karmelowy czaj
20 min
Daiquiri mandarynkowe z miętą
10 min
Shoty malinowe
5 min