
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de chou-fleur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
de Gruyère en morceaux200 g
-
d'eau500 g
-
chou-fleur (env. 1000 g), détaillé en bouquets1
-
de farine de blé50 g
-
de beurre40 g
-
de lait500 g
-
de sel selon vos goûts½ c. à café
-
de poivre blanc moulu selon vos goûts2 pincées
-
de noix de muscade moulue (opcjonalnie)1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
305 kcal /
1273 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks