Urządzenia i Akcesoria
Gelato al gambo di finocchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 porzioni
Składniki
-
300 g di finocchi solo i gambi
-
500 g di latte
-
6 tuorli d'uovo
-
100 g di zucchero semolato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.2 g
Kalorie
838.8 kJ /
200.7 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zero sprechi
9 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Frullato rinfrescante di carote e zenzero
10 min
Smoothie barbabietola e lamponi
10 min
Limonata
5 min
Coulis di frutta
10 min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 godz. 30 min
Sciroppo di mirtilli
24 godz. 15 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Patè di avocado
15 min
Sorbetto all'arancia e spumante
8 godz. 20 min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 godz. 30 min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 godz. 30 min
Mojito
10 min