
Urządzenia i Akcesoria
咖哩白花椰螺旋麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)60 克
-
白花椰菜 ,切塊(約2公分)200 克
-
高湯250 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
咖哩粉3 茶匙
-
義大利螺旋麵150 克
-
櫛瓜 ,切半圓片(厚約0.5公分)100 克
-
匈牙利辣紅椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
863.7 kcal /
3605.9 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
130.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
192.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan