Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 200 克 白花椰菜 ,切塊(約2公分)
- 250 克 高湯
- ¾ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 鮮奶油
- 3 茶匙 咖哩粉
- 150 克 義大利螺旋麵
- 100 克 櫛瓜 ,切半圓片(厚約0.5公分)
- ¼ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3605.9 kJ / 863.7 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 130.5 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 192.5 mg