Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 80 克 冰糖粉 ,多備一些撒粉用
- 20 克 二砂糖
- 50 克 奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分),多備一些刷油用
- 100 克 黑巧克力(70% 可可含量)
- 60 克 牛奶
- 40 克 可可粉
- 40 克 低筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 溫水 ,適量
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 8298.9 kJ / 1985.4 kcal
- Białko
- 51.2 g
- Węglowodany
- 193.7 g
- Tłuszcz
- 118.3 g
- Błonnik
- 24.9 g