
Urządzenia i Akcesoria
Creme de espargos com rolinhos crocantes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 doses
Składniki
Creme
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
manteiga30 g
-
espargos verdes cortados em pedaços250 g
-
água500 g
-
vinho branco100 g
-
caldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
batata cortada em pedaços200 g
-
sal1 pitada de
-
natas100 g
-
pimenta1 pitada de
Rolinhos
-
espargos verdes12
-
massa filo1 folha de
-
manteiga derretida50 g
-
Azeite q.b. p/ pincelar
-
Croutons q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
361 kcal /
0 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cremes e Sopas
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia