Urządzenia i Akcesoria
Homemade nacho chips with cheese sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Nacho chips
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
polenta380 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
olive oil140 g
-
full cream milk280 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
Hot cheese sauce
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)180 g
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
786.9 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1918.2 kJ /
456.7 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic and herb butter
10 min
Hash browns
40 min
Poached eggs
25 min
Quiche Lorraine
45 min
Whipped cream
15 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Irish hot chocolate
10 min
Neapolitan ice cream cake
21 godz. 10 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Caramelised balsamic reduction
30 min