Urządzenia i Akcesoria
Homemade nacho chips with cheese sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Nacho chips
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
polenta380 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
olive oil140 g
-
full cream milk280 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
Hot cheese sauce
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)180 g
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
786.9 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1918.2 kJ /
456.7 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thandi
5 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Hot chocolate
10 min
Buttercream icing
10 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Cap and headphones
3 godz. 45 min
Churros
40 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Berry cordial
40 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min