
Urządzenia i Akcesoria
Sos pietruszkowy (persillade)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
ząbki czosnku1 - 2
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście30 - 40 g
-
oliwy z oliwek50 g
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
236 kcal /
988.1 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
3.5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Surówka z marchewki, selera i jabłka (TM5)
10 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Kremowy dressing francuski
10 min
Surówka z marchewki z chrzanem
5 min
Marynata ziołowa
10 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka brokułowa z jagodami goji
10 min
Surówka z marchewki z jabłkiem
5 min
Surówka brokułowo-kalafiorowa
5 min
Surówka brokułowa wiosenna
10 min
Sos winegret
5 min